Вітаємо з успішним захистом дисертацій!

18 квітня 2021 by 0 Comment

unnamedДві тисячі двадцять перший рік успішно розпочався для кафедри комп'ютерних наук Західноукраїнського національного університету в плані підготовки наукових кадрів.

Зокрема, 27 січня 2021 року у спеціалізованій вченій раді ДФ 58.082.006 Західноукраїнського національного університету з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Інформаційні технології» за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» аспіранта кафедри КН, молодшого наукового співробітника науково-дослідної частини Західноукраїнського національного університету Тимця Володимира Івановича на тему «Методи, засоби та інформаційні технології для виявлення зворотного гортанного нерва». Науковий керівник: Дивак Микола Петрович, доктор технічних наук, професор, декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету, Заслужений діяч науки і техніки України.

Нещодавно, 14 квітня 2021 року спеціалізованій вченій раді ДФ 58.082.009 Західноукраїнського національного університету з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Інформаційні технології» за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» аспіранта кафедри КН, завідувача лабораторії автоматизованого супроводу освітнього процесу та роботи з ЄДЕБО Західноукраїнського національного університету Ковбасістого Андрія Вікторовича на тему «Математичне та програмне забезпечення підтримки функціонування інформаційних веб-ресурсів за умов різної їх структурованості». Науковий керівник: Дивак Микола Петрович, доктор технічних наук, професор, декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету, Заслужений діяч науки і техніки України.

Того ж дня, 14 квітня 2021 року спеціалізованій вченій раді ДФ 58.082.010 Західноукраїнського національного університету з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Інформаційні технології» за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» викладача кафедри комп'ютерних наук Західноукраїнського національного університету Папи Олександра Андрійовича на тему «Моделювання ефективності веб-сервісів для надання адміністративних послуг». Науковий керівник: Пукас Андрій Василович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри комп’ютерних наук Західноукраїнського національного університету.

Зазначимо, що вищенаведені захищені дисертаційні роботи - в числі перших в Україні за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення».

Вітаємо дисертантів та їхніх керівників з успішним завершенням важливого етапу в науковому житті, бажаємо міцного здоров'я, кар'єрного зростання та подальших успіхів!

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?