Відкрий для себе світ Test Automation та DevOps на безкоштовних crash курсах від SoftServe Academy!

19 вересня 2023 by 0 Comment

Cпеціально для студентів партнерських університетів в SoftServe Academy розробили базові курси по напрямках DevOps та Test Automation, які допоможуть тобі зануритись в ці напрямки з нуля. Досвідчені ментори на курсах, практичні приклади та лише ті знання, які дійсно знадобляться в роботі - мерщій читай деталі та реєструйся!

 

?Які знання отримають слухачі Crash Courses від SoftServe?

Для Test Automation — це вміння застосовувати об’єктно-орієнтований дизайн/підхід та базові алгоритми в коді, основи тестування та практичні навики використання Selenium для автоматизації тестів та побудови фреймворку.

Для курсу DevOps — це фундаментальне розуміння основних практик роботи команд DevOps та причини їх розвитку. Також ти дізнаєшся про сучасні підходи автоматизації інфраструктури та принципи створення і запуску програмного забезпечення.

?Коли і як відбуватиметься навчання?

Навчання відбуватиметься онлайн протягом 2 місяців, старт 3 жовтня.

Заняття тривалістю 2 години проходитимуть двічі на тиждень.

Кращих випускників crash курсів чекає запрошення від SoftServe на стажування по напрямах DevOps i Test Automation.

Вступ на Crash Courses не передбачає технічного відбору, тому щоб зареєструватися - заповнюй форму та очікуй на email з інструкціями і наступними кроками.

До зустрічі на курсі ?

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvdYkvXht9zMQ23iSY5PyN9XZH19sMZEehQ_Lyg9CrUsEJ8w/viewform?fbclid=IwAR2QK-4FxkUs-6GCX2fuwfFlkkrsophcOVO5oxeJr4bkllCLtFWDUD3e8nI

Rate this item
(1 Vote)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?