Starlink

ЗУНУ отримав термінал Starlink!
Сьогодні дуже важливо мати комунікації та доступ до мережі Інтернет. Війна змусила світ об’єднатися та шукати нові, альтернативні джерела. Під час російського вторгнення в Україні багато міст та сіл залишилися без засобів зв’язку, а це – можливість врятувати сотні тисяч українців.
«Колектив Західноукраїнського національного університету отримав супутниковий інтернет-комплект Starlink. За допомогою Starlink ми зможемо бути забезпеченими зв’язком та покращити комунікацію у місцях, де може виникнути проблема з інтернетом. Starlink — найстабільніша та найменш вразлива інтернет-мережа. Заблокувати її неможливо, як і перехопити канал та отримати інформацію. Хочемо подякувати Міністерству освіти і науки України та Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника за підтримку та сприяння в отриманні обладнання Starlink», – зазначив ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий.
Уряд США забезпечив фінансування та доставку в Україну 5 тис. терміналів супутникового Інтернету Starlink компанії SpaceX Ілона Маска.
Усе буде Україна! Перемога за нами!
Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?