Самбірська філія Західноукраїнського національного університету.

10 листопада 2022 by 0 Comment
Десятого листопада 2022 року декан факультету комп'ютерних інформаційних технологій ЗУНУ Микола Дивак та завідувач кафедри комп'ютерних наук ЗУНУ Андрій Пукас відвідали Самбірську філію Західноукраїнського національного університету.
У рамках візиту відбулася зустріч з в.о. директора Самбірської філії Петрунів Олександрою Михайлівною, а також з керівництвом Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій, де обговорили ряд питань щодо особливостей роботи та навчання студентів Самбірської філії, більшість яких є випускниками коледжу.
Цього ж дня було проведено профорієнтаційну зустріч з четвертокурсниками фахового коледжу економіки та інформаційних технологій, під час якої потенційні студенти Самбірської філії ЗУНУ ознайомилися із умовами вступу до університету, особливостями навчання за спеціальністю "Інженерія програмного забезпечення", потенціалом розвитку ІТ-галузі в Україні та отримали відповіді на свої запитання щодо навчання у Західноукраїнському національному університеті.
Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?