День знань

01 вересня 2022 by 0 Comment
Дорогі студенти, шановні батьки, високоповажні колеги!
Сьогодні в Україні особливий День знань, який об’єднує прагнення мільйонів українців жити, навчатися, працювати у мирній, вільній, щасливій Україні. У час складних випробувань для нашої Батьківщини ми розпочинаємо навчальний рік з вірою у перемогу та впевненістю у тому, що наше майбутнє буде світлим.
Першовересень завжди особливо хвилюючий для молоді, адже саме з нього починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Ми дуже раді, що маємо змогу зустріти вас в аудиторіях Західноукраїнського національного університету, де ви зможете розвиватися, знайти друзів, здобути омріяний фах, зрости особистісно, зміцнитися духовно.
Дякуємо Збройним силам України, які міцно тримають оборону на наших рубежах й дають можливість кожному із нас розпочати цей 190-й День знань.
Дорогі студенти! Вступивши до класичного університету Тернополя, ви зробили крок до здобуття вищої освіти, взяли на себе зобов’язання відповідальності та наполегливості, патріотизму та відданості своїй країні. Від сьогодні у вас починається велика співпраця з досвідченими викладачами і наставниками університету, які розкриють перед вами простори науки і поведуть бурхливими дорогами пізнання. Знання – це зброя, яку ви маєте навчитися вміло застосовувати у реаліях сьогодення. Пишаємося тим, що ви обрали український університет, українську освіту. Ми докладемо усіх зусиль, аби ваше навчання було безпечним, якісним та багатогранним.
Бажаємо сміливих кроків, креативних ідей, нових досягнень і впевнених перемог на благо нашої держави, нашого народу. Вам прославляти Україну на міжнародній арені, бути лідерами та творити своє майбутнє.
І, як сказав Любомир Гузар: «Наш народ має духовну силу здобути остаточну перемогу».
Все буде Україна!
З повагою
ректор Андрій КРИСОВАТИЙ
Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?